ATV vozila

VELOMOTORS je tvrtka s proizvodnjom konkurentnih modernih bicikala, motocikala, ATV-a i motornih sanka, koja ima podružnice u većini regija Rusije.

Tvrtka je počela s radom 1996. godine kao veletrgovac bicikala proizvedenih u rusiji. Godine 2003. sagradili su svoju prvu tvornicu u Moskvi. Zbog visokokvalitetnih proizvoda, tvrtka je brzo privukla pažnju ruskih kupaca. Pravilan marketing i razvoj proizvodnje bili su glavni čimbenik brzog rasta tvrtke. Ubrzo su VELOMOTORS proizvodi postali vrlo popularni među kupcima i stručnjacima.

Zbog prepoznavanja proizvoda na tržištu, koncept marke STELS uspješno je bio razvijen. STELS je brzo dobio popularnost diljem Rusije i inozemstva. STELS bicikli i motori postali su simbol revolucionarnog otkrića ruskih proizvođača na tržištu visokokvalitetnih proizvoda. U 2009. godini, asortiman proizvoda nadopunjen je ATV vozilima koja se sastoje od VELEMOTORS postrojenja, u stilu vodećih proizvođača.

PROIZVODNJA

Danas tvrtka VELOMOTORS sastoji se od: tvornice u Žukovki (oko Brjansk), tvornice u Kubini (oko Moskve) i Kirilovskaja (Krasnodarski kraj) te nekih velikih logističkih centara, jedan smješten u Ljubercih, nedaleko od Moskve. Tvornica u Žukovki opremljena je suvremenom i vrlo inovativnom tehnološkom opremom, a VELOMOTORS stalno ulaže u njezin razvoj. Tijekom godina VELOMOTORS je osvojio tehnologiju proizvodnje cijevi, šasije, plastičnih dijelova, sjedala, bojenja, ručnog i automatiziranog zavarivanja, laserskog rezanja itd. Redovita kontrola kvalitete i visoka dostupnost dijelova (60% rezervnih dijelova iz vlastite proizvodnje) omogućuju klijentima najvišu kvalitetu proizvoda i usluge. Zbog dobro razvijene prodajne mreže, STELS proizvodi dostupni su korisnicima diljem Rusije i Zajednice nezavisnih država (ZND).

ISO STANDARD

Tvrtke grupe VELOMOTORS certificirane su prema normi ISO 9001: 2011 prema međunarodnom sustavu kvalitete. Certifikacija je provedena u skladu s dugoročnom strategijom, koja uključuje optimizaciju poslovnih procesa i poboljšanje standarda kvalitete, ne samo proizvoda nego i općeg proizvodnog procesa. Stoga tehnološki postupci, zajedno s projektiranjem, dizajnom, razvojem, proizvodnjom, prodajom, održavanjem i uslugama, kao i samim rezervnim dijelovima, zadovoljavaju sve zahtjeve norme ISO 9001: 2011, što općenito pruža korisnicima visoku kvalitetu proizvoda i usluga.

GUEPARD model

nova zvijezda ruske proizvodnje ATV-a

Jedan od glavnih ciljeva tvrtke VELOMOTORS bio je proizvesti vlastito ATV vozilo, koje će biti konkurentno s najboljim ATV-ima i stoje pored najvećih i najjačih proizvođača ovih vozila na svijetu. Novi STELS Guepard predstavlja najsnažnija i tehnološki napredna ATV vozila proizvedena u Rusiji.
Inženjeri VELOMOTORS-a stvorili su snažno, pouzdanu i, najvažnije, ATV vozilo s vrlo povoljnom cijenom. Ovo je prvi model ATV vozila VELOMOTORS za koje nisu upotrijebili dijelova iz Kine. Za ovaj model koriste se dijelovi priznatih japanskih, tajlandskih i ruskih proizvođača i dijelovi vlastite proizvodnje VELOMOTORS-a.

OBLIKA I IZGLED

Stvaranje nove serije ATV STELS Guepard je proizvod VELOMOTORS razvojnih inženjera koji su uspjeli stvoriti neusporediv stil. Novi agresivni izgled je prepoznatljiv i zasigurno će privući pažnju entuzijasta terenskih vozila.
Svi plastični dijelovi izrađeni su na proizvodnim linijama MOTOVELOZAVOD u Zhukovki.
Za njihovu proizvodnju se koristi potpuno nova formula za potpunu kombinaciju fleksibilnosti i snage.

ŠASIJA I OVJES

Šasija Guepard modela izrađuje se na potpuno automatiziranom robotu tvornice MOTOVELOZAVOD. Snaga i pouzdanost šasije i ovjesa osiguravaju se sa visokokvalitetnom proizvodnjom, kao i precizni izračuni koji su se dokazali u teškim testovima.
Ovjes je napravljen od vrlo jakih A-krakova i kovanih zglobova. VELOMOTORS koristi precizne i izdržljive ležajeve koje je izradio svjetski poznati japanski proizvođač Koyo.
Amortizeri tajlandskih proizvođača pružaju iznimno glatku i udobnu vožnju s impresivnom hodom: 225 mm ispred i 243 mm straga.

MOTOR I MJENJAČ

Motor Guepard modela je najsuvremenije tehnološki napredni proizvod u cijeloj proizvodnji VELOMOTORA. 2-cilindarski V-twin motor s elektronskim ubrizgavanjem goriva sa 4 takta dostupan je u 3 izvedbe: 650 i 850 cm3 radnog kapaciteta i snage 55, 62 ili 65 KS. Za takav snažan i super brz motor, VELOMOTORS je konstruirao CVT mjenjač i prijenos koji mogu podnijeti velika opterećenja.
Glavne značajke ovog snažnog i ekonomičnog motora su: glatki rad koji osigurava udobnu vožnju, kontrola snage kako bi se osigurala savršena ravnoteža između performans i potrošnje goriva, ugodnog zvuka motora i brutalnoga okretnog momenta od početka u svim načinima rada.
VELOMOTORS namjerava u budućnosti samostalno proizvoditi većinu dijelova motora i mjenjača, što dodatno smanjuje cijenu njihovih ATV vozila.

KOČNI SUSTAV

Kočni sustav koji se koristi za Guepard nije tipičan za ATV vozila. Na svim 4 kotačima nalaze se disk kočnice. Na taj način kočenje ne opterećuje prijenosa, što utječe na pouzdanost i produžuje rad.

STRUJA

Svi električni spojevi su vodootporni. Nadzorna ploča dizajnirana je u suradnji s svjetski poznatim proizvođačem KOSO. Prikazuje sve potrebne pokazatelje motora, kao i druge parametre. Također, na upravljaču postoje pouzdani i sigurni prekidači, koji su već prikazani na prethodnim ATV modelima.
LED prednja svjetla su vodootporna, odjevena u aluminijsku kućištu, a membrana ima ventil koji je vodootporan do 50 m. Signalna svjetla LED su blago uključena za održavanje ispravnog rada tijekom manevriranja.

STELS ATV 650 GUEPARD

STELS ATV 850G GUEPARD

Filter Categories
Filter - VSI
ATV stels 650
ATV stels 850

Pošaljite upit

Politika o privatnosti

Prijava na vijesti


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/alt/php72/var/lib/php/session) in Unknown on line 0