ATV vozila

VELOMOTORS je tvrtka s proizvodnjom konkurentnih modernih bicikala, motocikala, ATV-a i motornih sanka, koja ima podružnice u većini regija Rusije.

Tvrtka je počela s radom 1996. godine kao veletrgovac bicikala proizvedenih u rusiji. Godine 2003. sagradili su svoju prvu tvornicu u Moskvi. Zbog visokokvalitetnih proizvoda, tvrtka je brzo privukla pažnju ruskih kupaca. Pravilan marketing i razvoj proizvodnje bili su glavni čimbenik brzog rasta tvrtke. Ubrzo su VELOMOTORS proizvodi postali vrlo popularni među kupcima i stručnjacima.

Zbog prepoznavanja proizvoda na tržištu, koncept marke STELS uspješno je bio razvijen. STELS je brzo dobio popularnost diljem Rusije i inozemstva. STELS bicikli i motori postali su simbol revolucionarnog otkrića ruskih proizvođača na tržištu visokokvalitetnih proizvoda. U 2009. godini, asortiman proizvoda nadopunjen je ATV vozilima koja se sastoje od VELEMOTORS postrojenja, u stilu vodećih proizvođača.

PROIZVODNJA

Danas tvrtka VELOMOTORS sastoji se od: tvornice u Žukovki (oko Brjansk), tvornice u Kubini (oko Moskve) i Kirilovskaja (Krasnodarski kraj) te nekih velikih logističkih centara, jedan smješten u Ljubercih, nedaleko od Moskve. Tvornica u Žukovki opremljena je suvremenom i vrlo inovativnom tehnološkom opremom, a VELOMOTORS stalno ulaže u njezin razvoj. Tijekom godina VELOMOTORS je osvojio tehnologiju proizvodnje cijevi, šasije, plastičnih dijelova, sjedala, bojenja, ručnog i automatiziranog zavarivanja, laserskog rezanja itd. Redovita kontrola kvalitete i visoka dostupnost dijelova (60% rezervnih dijelova iz vlastite proizvodnje) omogućuju klijentima najvišu kvalitetu proizvoda i usluge. Zbog dobro razvijene prodajne mreže, STELS proizvodi dostupni su korisnicima diljem Rusije i Zajednice nezavisnih država (ZND).

ISO STANDARD

Tvrtke grupe VELOMOTORS certificirane su prema normi ISO 9001: 2011 prema međunarodnom sustavu kvalitete. Certifikacija je provedena u skladu s dugoročnom strategijom, koja uključuje optimizaciju poslovnih procesa i poboljšanje standarda kvalitete, ne samo proizvoda nego i općeg proizvodnog procesa. Stoga tehnološki postupci, zajedno s projektiranjem, dizajnom, razvojem, proizvodnjom, prodajom, održavanjem i uslugama, kao i samim rezervnim dijelovima, zadovoljavaju sve zahtjeve norme ISO 9001: 2011, što općenito pruža korisnicima visoku kvalitetu proizvoda i usluga.

GUEPARD model

nova zvijezda ruske proizvodnje ATV-a

Jedan od glavnih ciljeva tvrtke VELOMOTORS bio je proizvesti vlastito ATV vozilo, koje će biti konkurentno s najboljim ATV-ima i stoje pored najvećih i najjačih proizvođača ovih vozila na svijetu. Novi STELS Guepard predstavlja najsnažnija i tehnološki napredna ATV vozila proizvedena u Rusiji.
Inženjeri VELOMOTORS-a stvorili su snažno, pouzdanu i, najvažnije, ATV vozilo s vrlo povoljnom cijenom. Ovo je prvi model ATV vozila VELOMOTORS za koje nisu upotrijebili dijelova iz Kine. Za ovaj model koriste se dijelovi priznatih japanskih, tajlandskih i ruskih proizvođača i dijelovi vlastite proizvodnje VELOMOTORS-a.

OBLIKA I IZGLED

Stvaranje nove serije ATV STELS Guepard je proizvod VELOMOTORS razvojnih inženjera koji su uspjeli stvoriti neusporediv stil. Novi agresivni izgled je prepoznatljiv i zasigurno će privući pažnju entuzijasta terenskih vozila.
Svi plastični dijelovi izrađeni su na proizvodnim linijama MOTOVELOZAVOD u Zhukovki.
Za njihovu proizvodnju se koristi potpuno nova formula za potpunu kombinaciju fleksibilnosti i snage.

ŠASIJA I OVJES

Šasija Guepard modela izrađuje se na potpuno automatiziranom robotu tvornice MOTOVELOZAVOD. Snaga i pouzdanost šasije i ovjesa osiguravaju se sa visokokvalitetnom proizvodnjom, kao i precizni izračuni koji su se dokazali u teškim testovima.
Ovjes je napravljen od vrlo jakih A-krakova i kovanih zglobova. VELOMOTORS koristi precizne i izdržljive ležajeve koje je izradio svjetski poznati japanski proizvođač Koyo.
Amortizeri tajlandskih proizvođača pružaju iznimno glatku i udobnu vožnju s impresivnom hodom: 225 mm ispred i 243 mm straga.

MOTOR I MJENJAČ

Motor Guepard modela je najsuvremenije tehnološki napredni proizvod u cijeloj proizvodnji VELOMOTORA. 2-cilindarski V-twin motor s elektronskim ubrizgavanjem goriva sa 4 takta dostupan je u 3 izvedbe: 650 i 850 cm3 radnog kapaciteta i snage 55, 62 ili 65 KS. Za takav snažan i super brz motor, VELOMOTORS je konstruirao CVT mjenjač i prijenos koji mogu podnijeti velika opterećenja.
Glavne značajke ovog snažnog i ekonomičnog motora su: glatki rad koji osigurava udobnu vožnju, kontrola snage kako bi se osigurala savršena ravnoteža između performans i potrošnje goriva, ugodnog zvuka motora i brutalnoga okretnog momenta od početka u svim načinima rada.
VELOMOTORS namjerava u budućnosti samostalno proizvoditi većinu dijelova motora i mjenjača, što dodatno smanjuje cijenu njihovih ATV vozila.

KOČNI SUSTAV

Kočni sustav koji se koristi za Guepard nije tipičan za ATV vozila. Na svim 4 kotačima nalaze se disk kočnice. Na taj način kočenje ne opterećuje prijenosa, što utječe na pouzdanost i produžuje rad.

STRUJA

Svi električni spojevi su vodootporni. Nadzorna ploča dizajnirana je u suradnji s svjetski poznatim proizvođačem KOSO. Prikazuje sve potrebne pokazatelje motora, kao i druge parametre. Također, na upravljaču postoje pouzdani i sigurni prekidači, koji su već prikazani na prethodnim ATV modelima.
LED prednja svjetla su vodootporna, odjevena u aluminijsku kućištu, a membrana ima ventil koji je vodootporan do 50 m. Signalna svjetla LED su blago uključena za održavanje ispravnog rada tijekom manevriranja.

STELS ATV 650 GUEPARD

STELS ATV 850G GUEPARD

Filter - VSI
ATV stels 650
ATV stels 850

Pošaljite upit

Politika o privatnosti

Prijava na vijesti